Bilar

Tröttat av belastning vilken sort av bil är det denna gång? Vi använder endast den senaste Mercedes-Benz modellen. Med oss erfar du inte otrevligt förvånar. Du vet alltid vad du får.

Ingår väntetid

Gick mötet på övertid? Ingen fara! Vi väntar på dig bekostnadsfri. I alla bestälningar ingår 20 minuter väntetid. Är flyget senad och en lång kö till passkontrol? På flyghafen väntar vi bekostnadsfri i 45 minuter

Pris

Per timme är priset för businessklass lägre än vanlig taxitaxa från två timmar och framåt. För punkt-till-punkt service är priset för businessklass ungefär en och en halv gånger normal taxitaxa. Generellt erbjuder OmaKuljettaja dig ett mycket attraktivt pris/kvalitets-förhållande.

Personligt konto

Boka enkelt genom att logga in. Personlig information eller kreditkortsnummer behöver inte skrivas in omigen.

Företagskonto

Du kan enkelt hand om ditt företags transportbehov genom att använda endast ett kreditkort och ett konto.

Säker betalning

Överföringen av kreditkortsnummer är krypterad och sparas aldrig.

SMS meddelande

Enkla meddelanden håller dig informerad allt från att du gör beställningen tills du anländer.

Omedelbara kvitton

Ett detaljerat kvitto av alla köpta tjänster skickas till din e-postadress vid ankomst.

Kvalitetsgaranti

Vi garanterar den högsta kvaliteten på chaufförsservice i Finland. Om du inte är nöjd, får du pengarna tillbaka.

Yrkesförare

Har du fått nog av varierande kvalitet? Alla vara yrkesförare har ett professionellt körkort, yrkestrafikförsäkning och myndigheternas godkännande till yrkesmässig trafik. Alla vara chaufförer bär en svart kostym, alltid.

Fri avbokning

En dag när ingenting känns gå rätt till? Ingen panik. Avbokningarna bekosnadsfria i två timmar före punkt-till-punkt-tjänsten och 24 timmar före timmttjänst.

Vi möter och välkomnar dig

Om din hämtningsplats är på flygplatsen, hotellet, tågstationen eller färjeterminalen väntar din chaufför på dig med en namnskylt i ankomsthallen, hotellobbyn, tågperrongen eller terminalen. På flygplatsen följer chauffören din flygfärd och anländer när ditt plan landar.

En privat Helsingfors Borgå sightseeing-upplevelse

Upplev Helsingfors höjdpunkter, kulturellt och historiskt viktiga Haiko gård och unika Borgås gamla stad på ett bekvämt sätt med din egen chaufför och vårt prestandafordon. Din chaufför leder dig genom Helsingfors på tre timmar eller Helsingfors, Haiko gård och Borgås gamla stad på fem timmar. Vi ser till att du får se alla viktiga attraktioner.

3 h - 5 h sightseeing Book now