Kalusto

Väsynyt jännittämään minkä auton saat? Käytämme ainoastaan uusimpia, tummia ja hyvin varusteltuja Mercedes-Benz merkkisiä ajoneuvoja. Käyttäessäsi OmaKuljettaja palvelua et joudu kokemaan ikäviä yllätyksiä, vaan tiedät aina mitä saat.

Odotusaika sisältyy hintaan

Menikö palaveri pitkäksi? Ei huolta! Odotamme sinua ilmaiseksi. Kaikki noudot sisältävät 20 minuuttia ilmaista odotusaikaa. Lento myöhässä ja jonoa passintarkastukseen? Ei haittaa! Lentokentällä odotamme ilmaiseksi 45 minuuttia.

Hinnoittelu

Business luokassa jo kahden tunnin tuntimääräinen palvelu tulee halvemmaksi kuin normaali taksitaksa. Point-to-point palvelussa Business luokan hintataso on noin puolitoistakertainen normaaliin taksitaksaan verrattuna. Yleisesti ottaen OmaKuljettaja tarjoaa sinulle hyvin edullisen hinta-laatusuhteen.

Käyttäjätili

Tiedot kerran syötettyäsi voit tilata sujuvasti uudestaan kirjautumalla puhelinnumerolla ja PIN-koodilla.

Turvalliset maksutavat

Korttitiedot välitetään salattuina, eikä niitä tallenneta koskaan.

Tekstiviesti-ilmoitukset

Saat tiedon tekstiviestillä kaikista tilauksen vaiheista aina tilaushetkestä siihen, kun kuljettaja on saapunut noutamaan sinua.

Automaattiset kuitit

Tilauksen jälkeen saat kuitin sähköisesti antamaasi sähköpostiin.

Yritystili

Hoida helposti kaikki yrityksesi kuljetustarpeet ottamalla käyttöön yritystili. Yksi kortti, yksi tili, kaikki kuljetuspalvelut koko henkilöstöllesi ja yrityksesi vieraille.

Laatutakuu

Korkealuokkaiset tilausliikenne palvelut, takuulla. Jos et ole tyytyväinen laatuumme palautamme maksamasi kyseisen tilauksen summan.

Ammattikuljettajat

Oletko nähnyt riittävästi vaihtelevaa laatua? Kaikilla kuljettajillamme on ammattiajopätevyys, kaupallisen liikenteen vakuutukset ja viranomaisten hyväksyntä ammattiajoon. Kaikki kuljettajamme pitävät mustaa pukua, aina.

Ilmainen peruutus

Päivä jolloin mikään ei tunnu onnistuvan? Ei hätää! Peruutukset ovat ilmaisia kaksi tuntia ennen point-to-point-palvelua ja 24 tuntia ennen tuntimääräistä palvelua.

Meet and Greet palvelu

Noutopaikan ollessa lentoasema, hotelli, rautatieasema tai laivaterminaali on kuljettaja asiakasta vastassa kyltin kanssa tuloaulassa, laiturilla, terminaalissa tai hotellin aulassa. Lentoasema noudoissa kuljettaja seuraa asiakkaan lennon edistymistä ja saapuu paikalle asiakkaan lennon laskeutuessa.

Yksityinen Helsinki Porvoo nähtävyyskierroskokemus

Koe Helsingin kohokohdat, kulttuurisesti ja historiallisesti merkittävä Haikon kartano ja ainutkertainen Porvoon vanha kaupunki nauttien OmaKuljettajan ylellisestä palvelusta ja ajoneuvosta. Kuljettajasi johdattaa sinut läpi Helsingin kolmessa tunnissa tai Helsingin, Haikon Kartanon ja Porvoon vanhan kaupungin viidessä tunnissa. Matkalla näet tärkeimmät nähtävyydet.

3 h - 5 h sightseeing Book now